Marina Verhuur

Over ons

Wij zijn Marina Verhuur

Uw betrouwbare partner als het gaat om transport en verhuur. Onze verschillende onderdelen vormen een unieke combinatie waarmee we een diversiteit aan klanten faciliteren om transport-gerelateerde projecten snel, efficiënt en doelgericht te laten verlopen.

Marina is een innovatief bedrijf. Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Ook schaffen wij voortdurend nieuw materieel aan om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee voldoen wij aan de vraag vanuit de markt.

Over Marina Verhuur

Marina Verhuur is gevestigd in Dordrecht. Sinds 2008 is de onderneming gespecialiseerd in het repareren, verhuren en verkopen van trailers & chassis. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand met een ruime zeer goed ingerichte garage.

Maak kennis met Marina Verhuur

Marina Verhuur, is dé garage in Dordrecht. Onze trailer-specialisten doen hun werk met passie. Wij staan garant voor het hoogste kwaliteits- en serviceniveau die u aangeboden kan worden en dit tegen voor u een zeer interessante prijs. Trailer huren of kopen?  Voor verhuur, verkoop of onderhoud (APK) van trailers bent u bij Marina Verhuur aan het juiste adres.

Toewijding, inzet en klantgerichtheid resulteerde in het toonaangevende verhuurbedrijf van Rotterdam en omstreken. Marina Verhuur is de meest ervaren partner voor het huren of kopen van een trailer.

Close